Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Egyedi kristály ékszerek
Bemutatkozás
Tisztelt Vásárlóm!

Az alábbiakban találja mindazokat az információkat, melyek az általam forgalmazott termékekkel kapcsolatosan érdeklődésére tarthatnak számot. Kérem figyelmesen olvassa el ezt a tájékoztató anyagot!

Termékkínálat:

Webáruházam elsősorban saját tervezésű, készítésű ásvány, kristály ékszereim értékesítésére jött létre.

Alapanyagok:

Az ékszerek elkészítéséhez valódi ásvány gyöngyöket használok fel, melyek szakirodalmi adatok szerint kedvező hatással lehetnek az Ön testi-lelki egészségére, a test-szellem-lélek szintjén is gyógyító hatásuk ismert. 

Egyéb anyagok:


Ezenkívül a felhasznált alapanyagok között megtalálhatóak különféle fémből készült bali stílusú gyöngyök és antikolt hatású fém díszítő elemek (összefoglaló néven nevezhetőek ezek az alkatrészek "bizsu" alkatrészeknek).
Felhívom figyelmét, hogy a fém alkatrészek idővel oxidálódhatnak, így eredeti színük megváltozhat. Továbbá nem ajánlott ezen ékszerek viselése fürdés, zuhanyzás közben sem, hiszen a vízzel való érintkezés hosszú távon szintén elszíneződéshez vezethet. Természetesen ez az elszíneződés nem befolyásolja a köveknek tulajdonított pozitív, gyógyító hatást. A fém alkatrészek ezen jellegű változásai természetes folyamatok eredményei, ezért erre vonatkozóan reklamációt nem áll módomban elfogadni.

A fülbevalókhoz használt fém alkatrészek és medálos nyakláncokhoz ajánlott fém láncok is allergén mentes, rhódiumból készültek.

A karkötőket ékszer-és gyöngyfűzésre kifejlesztett, erős gumis damilra fűzöm fel, így azok könnyen felvehetőek. Természetesen egyedi igény szerint vállalom a karkötők ékszerdrótra való felfűzését is, ami delfinkapoccsal záródik. A karkötők átlagos mérete 18-20 cm közötti (tényleges méret a termékleírásben fel van tüntetve), ha ettől eltérő méretet szeretne, kérem az jelezze rendelésének megjegyzés rovatában, igény szerint kisebb vagy nagyobb méretek elkészítésére is lehetőség van, ebben az esetben a webáruházban megadott ár kis mértékben módosulhat, a felhasznált anyagok mennyiségének függvényében.

A végig köves nyakékeket erős ékszerdróttal készítem el, szintén delfinkapcsos záródással. Hosszúságuk kapoccsal együtt általában 44-48 cm közötti. Ha ettől eltérő méretet szeretne, kérem az jelezze rendelésének megjegyzés rovatában, igény szerint rövidebb vagy hosszabb méretek elkészítésére is lehetőség van, ebben az esetben a webáruházban megadott ár kis mértékben módosulhat, a felhasznált anyagok mennyiségének függvényében.

Ásvány gyűrűk: a megfelelő méret kiválasztásakor érdemes egy már viselt gyűrűjének belső átmérőjét lemérnie (ez általában 17-21 mm között van). Ez a méret lesz az Ön gyűrű mérete.

Az ékszereket a webáruház aktuális termékkínálatából is kiválaszthatja, de nagy örömmel vállalok egyedi megrendelés és előzetes egyeztetés alapján is ásvány ékszer készítést, mellyel Ön egy személyre szóló, kizárólag az Ön igényeire szabott ékszert vagy ékszer szettet vásárolhat meg. Ebben az esetben kérem, hogy elérhetőségeimen (telefon, E-mail) vegye fel velem a kapcsolatot!

A saját készítésű ékszereken túlmenően a következő termékeket is megtalálhatja webáruházamban:

- valódi ásvány marokkövek (egyes csakrákhoz tartozó ásványok, továbbá ásvány csomagok)
- egyéb valódi ásványokból készült termékek
- keleti hangulatot otthonába idéző egzotikus és ezoterikus ajándéktárgyak
- feng shui termékek
- csikung gyógygolyók
- füstölők, füstölőtartók.

Termékkínálatomat folyamatosan bővíteni fogom annak érdekében, hogy minden olyan kristály ékszert megtalálhasson, amit elképzelt Önmagának;  de akár a kristályokkal való gyógyításhoz  szükséges termékeket is elérhető közelségbe szeretném hozni Önnek.

Napjainkban egyre több ember életében jelentős szerepet kezd betölteni a spiritualitás, ezotéria, melyek bölcsője a számunkra egzotikumnak számító "keleti" országokban keresendő.  Ezért szívesen vesszük körül magunkat otthonunkban az onnan származó különféle tárgyakkal.  Én is ezen emberek közé tartozónak érzem magam. Így érzem annak szükségét, hogy más, hasonló érdeklődésű,  "úton lévő" embertársamnak segítsek abban, hogy egy helyen, egy webáruházban megtalálja mindazokat a termékeket, amire igénye van.

Ezért érdemes Önnek hétről-hétre visszalátogatnia webáruházamba, hiszen a termékpaletta folyamatosan változni, bővülni fog a vevői igényeknek, azaz akár az ÖN igényeinek megfelelően.

Az általam forgalmazott füstölők elsősorban Indiából származnak. Azon illatokat válogattam össze, melyeket én is szívesen használok otthonomban: tértisztításhoz, meditációhoz, ellazuláshoz.  Ezekkel a füstölőkkel megteremthető az  Ön otthonában is a tökéletesen spirituális, harmonikus hangulat, miközben a füstölők a teret is tisztítják energetikailag.

Bízom abban, hogy sok örömet fognak  okozni Önnek azok a egyedi ásvány ékszerek és egyéb termékek, melyeket webáruházamból rendel meg.

Kérem vegye figyelembe, hogy a webáruházba feltöltött fotók "szimbólikus fotók", azoktól az elkészített egyedi ékszer minimális mértékben eltérhet, hiszen az ásványok színei, formája egyedi, tehát két 100 %-ban megegyező színű, formájú ékszer soha nem készíthető. Viszont ettől lesz az Ön által kiválasztott ékszer, ásvány egyedi és megismételhetetlen. A rendelkezésre álló alapanyagokból, ásványokból  minden esetben a legszebbeket válogatjuk Önnek össze.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a webáruház működésével, rendelésekkel, saját készítésű ékszerek elkészítésével, feltételezett gyógyhatásaival kapcsolatban, kérem keressen meg elérhetőségeimen!

Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánok Önnek! :-)


Juhász Zsuzsanna
a "Kristályerő" webáruház megálmodója és üzemeltetőjeA Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!